Σακκάς: Συνεργασίες και λύσεις για τα χωριά του Δήμου Τρικκαίων

Σε 4 άξονες κινήθηκαν οι συναντήσεις του Δημάρχου Τρικκαίων και των αντιδημάρχων με τους προέδρους των Κοινοτήτων του Δήμου:
– Συνεργασία της δημοτικής αρχής με τους προέδρους
– Καταγραφή προβλημάτων – αιτημάτων
– Λύσεις ουσίας
– Χρονοδιάγραμμα και πλάνο έργων.
Το τετράπτυχο αυτό αναπτύχθηκε διεξοδικά σε δύο συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, στις έδρες των αντιδημαρχιών Α΄ και Β τομέων΄, στο Βαλτινό και τον Παλαιόπυργο αντιστοίχως.
Ο κ. Σακκάς έδωσε έμφαση στο σύνολο των έργων που ήδη πραγματοποιούνται, σε όσα είναι προγραμματισμένα και σε όσα ετοιμάζονται, σε συνεννόηση των αντιδημάρχων με τους προέδρους. Επεσήμανε ότι αυτοί οι πιο συγκεκριμένοι κύκλοι επαφών της δημοτικής αρχής θα συνεχιστούν με εξειδικεύσεις ανά περιοχή. Τόνισε επίσης τη σημασία του συντονισμού και της συνεργασίας όλων, προκειμένου να δίνονται λύσεις άμεσες και ουσιαστικές, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Ειδικότερα ζητήματα ανέπτυξαν οι παριστάμενοι/ες αντιδήμαρχοι, εξηγώντας θέματα που σχετίζονται με τους τομείς αρμοδιότητάς τους.

Η δημοτική αρχή παρέστη σύσσωμη, καθώς έδωσαν το «παρών» οι αντιδήμαρχοι Α και Β τομέα Αποστόλης Παππάς και Σάκηw Σκρέκας αντιστοίχως, καθώς και οι Γιώργος Καταβούτας (Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας), Τάκης Παζαΐτης (Ανταποδοτικών Υπηρεσιών), Παναγιώτης Ντιντής (Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης), Μιχάλης Λάππας (Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού), Σοφία Αλεστά (Οικονομικών και Διοίκησης), Δήμητρα Νάτσινα (Κοινωνικής Μέριμνας), ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Μπλουγούρας, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Δημοσίων Σχέσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης Εφη Λεβέντη και Βασίλης  Κρανιάς, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ζωή Παπαναστασίου, Ελένη Πούλιου (τ. αντιδήμαρχος) και Κώστας Αργυρίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις